Sommaren som gått 2018

........ och nu väntar vi på hösten som kan vara lika underbar. Ta en promenad i Perslunds park med alla grön-orange nyanser. Ja, det kan vem som helst få en till att må bra.

Efter en lång varm sommar har vi nu stängt luckan intill köket. Där vi lämnade biljetten för att bli serverade. Slog oss ner i de vackra vita nyinköpta sommarmöblerna. Inväntade gott kaffe och frasiga våfflor.

Sex söndagar i sommar har trogna besökare kommit vecka efter vecka. Även nya har hittat till oss och det är glädjande. Inte att förglömma underhållningen som bjöd på vacker musik och trevligt mellansnack.

 

Två utställningar har det blivit. Den första handlade om Perslund 70 år. Bilder hade valts ut som visar hur Perslund har förändrats och växt under denna tid. Mycket uppskattat. 

Därefter en presentation av nerlagda Skånska Makadamen som fick mycket uppmärksamhet av bla en del som hade jobbat där större delen av sitt liv.

 

Några pärmar med tidningsurklipp från den tiden bläddrades det mycket i. Somliga satte sig  ner och mindes högt. Det var en belöning för oss som sammanställt utställningarna.

Applåder och glada skratt och solen som lyste söndag efter söndag på våra besökare. En härlig syn som ännu ligger på näthinnan.

Belöning för alla ideellt verksamma i föreningen.

Naturligtvis jobbar vi på som vanligt till nästa sommar med att hålla gården i skick, vårda våra alster och damma av gamla foton i källaren.

 

in Nyheter
on 07 september 2018
Träffar: 343
Början